Verkerk Volvo heeft met 3 hockeyclubs rondom Utrecht een sponsorovereenkomst waarbij de Volvo Clubbonus geactiveerd is. Spelers en ouders van jeugdleden van Hockeyclub Houten, Zwaluwen Utrecht Hockey en MHV Maarssen kunnen zorgen voor € 1.000 in de clubkas!

Zo werkt het

Als een speler of ouder van een jeugdlid van Hockeyclub Houten, Zwaluwen Utrecht Hockey of MHV Maarssen een nieuwe auto koopt of least bij respectievelijk Verkerk Houten, Verkerk Utrecht of Verkerk Leidsche Rijn, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas.

 

 

 

 

 

 

Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt.
Dus als u een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en u hockeyt bij of bent een ouder van een jeugdlid van Hockeyclub Houten, neem dan contact op met Verkerk Volvo Houten. Als u speelt bij Zwaluwen Utrecht Hockey, kom dan langs bij Verkerk Volvo Utrecht. En als u (een ouder van een) lid bent van MHV Maarssen, bent u van harte welkom bij Verkerk Volvo Leidsche Rijn.

Hopelijk tot snel!