proefrittencampagnenl2

PROEFRIT RECHARGED

Alle Volvo-modellen zijn nu leverbaar als Twin Engine, onze innovatieve hybride technologie. Ontdek het complete aanbod en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden. Boek meteen uw Masterclass-proefrit en een onafhankelijke expert beantwoordt in een één op één sessie al uw vragen over hybride rijden. Ervaar onbezorgd rijden en trekkracht en leer nóg zuiniger rijden door gebruik te maken van de technologie en bespreek welke vorm van elektrisch rijden bij u past.

De Masterclass Proefrit Tijdens deze unieke proefrit heeft u de keuze om vergezeld te worden door een productexpert. Ze nemen met u de voordelen en praktische aspecten door van hybride rijden. Maak kennis met de ins en outs van Volvo's Twin Engine technologie.

Deze Masterclass proefitten worden van 14-18 november aangeboden bij Verkerk Volvo Houten.

Boek nu uw proefrit HIER

poefrit3
poefrit4

DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH
Een bewustere weg inslaan

De wereld verandert en wij ook. In 2025 zal ongeveer 50% van de auto’s die wij produceren en verkopen elektrisch zijn. Volvo Cars heeft nu al het meest complete Twin Engine aanbod in de markt, onze hele modelrange is voorzien van Twin Engine motoren, met een vernieuwde hybride techniek en een toegenomen actieradius, waardoor het mogelijk is tot 50 kilometer volledig elektrisch, dus emissievrij, te rijden.