onderhoud1

Reparatie en Onderhoud

Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is goed en regelmatig onderhoud bij Verkerk Volvo een must! Onze monteurs kennen uw auto door en door, werken met Volvo Originele onderdelen en volgens de laatste fabrieksinstructies. 

 

VOLVO ORIGINELE ONDERDELEN

Volvo Originele onderdelen maken uw Volvo tot een Volvo. De enige vervangingsonderdelen die gegarandeerd van dezelfde compromisloze kwaliteit zijn als uw Volvo zelf. Onderdelen die zijn ontworpen, getest en gefabriceerd onder de Volvo-normen, zodat zij optimaal samenwerken met alle onderdelen van uw Volvo.

Rijdt u een oudere Volvo die niet meer geproduceerd wordt? Ook die onderdelen zijn vaak nog leverbaar.


VASTE ONDERHOUDSPRIJZEN

Voor een groot aantal standaard onderhoudswerkzaamheden hebben wij vaste prijzen vastgesteld. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Wilt u de onderhoudsprijzen voor uw Volvo bekijken, klik dan hier.

Is uw Volvo zes jaar of ouder, dan is er voor u de Volvo Jaarbeurt voor slechts € 299. (Health check, Volvo Assistance 1 jaar, Olie verversen, Oliefilter vervangen, Ruitensproeier vloeistof bijvullen) Voor u de zekerheid van Volvo-kwaliteit, veiligheid en originele onderdelen.

Als u uw Volvo jaarlijks laat onderhouden bij Verkerk Volvo, ontvangt u een jaar lang Volvo Assistance (internationale pech hulp), gratis!

Dit geldt ook voor bovenstaande Volvo Jaarbeurt.


APK ALL-IN VOOR € 25

Elke auto moet voldoen aan de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK. De all-in prijs voor APK bij Verkerk Volvo is € 25, voor zowel een diesel als benzine auto. Dit bedrag is inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW.

Op alle door ons gedane werkzaamheden krijgt u een vol jaar garantie!


VOLVO SERVICE 2.0

Wij maken u het leven graag zo gemakkelijk mogelijk. Mede daarom bieden wij u nu Volvo Service 2.0 aan, service die verder gaat. Met Volvo Service 2.0 krijgt u een combinatie van kwaliteit, zekerheid en expertise.

Met software die up-to-date gebracht is, profiteert uw Volvo van de laatste ontwikkelingen. Bij elke servicebeurt krijgt het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo de nieuwste software update.

Volvo Service 2.0 is een concept dat op alle Volvo’s jonger dan 8 jaar kan worden toegepast.


INNOVATIEF VOORRAADSYSTEEM

Verkerk Volvo wordt 3 maal per dag aangevuld met nieuwe voorraad. Dus wanneer er een onderdeel vervangen dient te worden aan uw Volvo biedt dat een aantal voordelen:

* Wanneer u ‘s ochtends uw Volvo brengt kunt u hem vaak aan het einde van de dag weer ophalen.

* Zeer kortdurend ongemak om zonder uw Volvo te zitten.

* Minder kosten aan een eventuele huurauto.