monteur-1024x480kopie1

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw Volvo? Een deuk, een kras, een sterretje in uw voorruit? Is uw bekleding of dashboard beschadigd? Dan bent u bij Verkerk Volvo aan het juiste adres!


VOLVO ERKEND SCHADEHERSTEL

Volvo’s worden steeds complexer. Dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen die grotendeels aan het oog onttrokken zijn, zoals airbags, SIPS, City Safety, Inflatable Curtains, WHIPS, Pedestrian Detection. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten die uitsluitend door ons als ervaren Volvo-experts perfect te repareren zijn.

Onze door Volvo opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.


RUITSCHADE

Heeft u een beschadiging aan een autoruit? Kom dan snel bij ons langs. Zo kunt u misschien voorkomen dat de hele voorruit scheurt of barst. Reparatie gaat zeer snel en in de meeste gevallen dekt uw verzekering de ‘schade’ zonder no-claim verlies.

Is uw autoruit zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden? Autoruiten maken een integraal deel uit van de totale auto. Zeker de voorruit, maar ook de achter- en zijruiten blijven op dit punt niet achter. Bij Verkerk Volvo denken wij hierbij natuurlijk als geen ander aan de factor veiligheid. Zo heeft elke originele Volvo-ruit specifieke technische eigenschappen. Indien u na vervanging van een ruit een Volvo Erkend Schadeherstel garantiebewijs heeft ontvangen, dan heeft u bovendien de zekerheid van 4 jaar garantie. Alleen wanneer gebruik is gemaakt van originele Volvo onderdelen en uw ruit volgens de juiste Volvo-voorschriften is vervangen, kan Volvo dezelfde veiligheid en kwaliteit garanderen als af-fabriek.


VOLVO SMART REPAIR

Gebruik van een auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan exterieur of interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo. Reparatie op de traditionele wijze weerhoudt u er vaak van om het in orde te laten maken. De tijd dat u uw auto moet missen en de kosten kunnen hierbij een rol spelen. Verkerk Volvo heeft een passend alternatief: Volvo SMART Repair (staat voor Small and Medium Area Repair Technology).


Met deze geavanceerde reparatiemethode kunnen wij veel kleine beschadigingen herstellen. Dit zonder dat er onderdelen gedemonteerd of vervangen hoeven te worden. Omdat meestal een deelreparatie volstaat, spaart dit tijd, kosten en bovendien het milieu. Gezien de beperkte reparatietijd is het meestal mogelijk om dit te combineren met de reguliere onderhoudsbeurten.

Veel voorkomende reparatie voor de buitenkant van uw Volvo zijn: spotrepair (kleine lakbeschadigingen), uitdeuken zonder spuiten, velgreparatie, bumperreparatie, etc.

Voor het interieur van uw Volvo kunt u denken aan dashboardreparaties, reparaties aan de bekleding van uw auto en ontgeuren.

 

Heb je een vraag over schade aan je auto? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens