monteur-1024x480kopie2


Verkerk Volvo Bilthoven zoekt een

(LEERLING) 2E MONTEUR/AUTOTECHNICUS

Goede mensen zijn de sleutel tot succes. Ze gaan voor kwaliteit, elke dag opnieuw. Ze weten hoe de vork in de steel zit en halen hem er eigenhandig uit. Gedrevenheid en geen angst voor vieze handen. Goede mensen bekijken iets van alle kanten en bedenken dan pas wat ze ermee gaan doen. Ze hebben zin om vol aan de bak te gaan. Bij Volvo draait alles om mensen.


DIT BEN JIJ
De moderne autotechniek heeft nauwelijks meer geheimen voor je. En de techniek van het omgaan met klanten al evenmin. Je bent gedreven in je vak en daarom word je een belangrijk onderdeel van ons technische team. Het team dat ervoor zorgt dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Autotechnicus (of nog studerend hiervoor). En naast je gedrevenheid is een bevoegdheid als APK Keurmeester natuurlijk mooi meegenomen.

Voor de 3e keer heeft Verkerk Bilthoven de Volvo Quality Award ontvangen. Een beloning van Volvo én klanten voor de uitstekende dienstverlening. In 2019 willen we deze award weer binnenslepen. Dus pas je in onderstaand profiel en wil je bij één van de beste Volvo Dealers van het land werken? Neem dan contact met ons op.

WIL JE MEER INFORMATIE?
Bel dan Verkerk Volvo in Bilthoven op 030-2282105 en vraag naar Gerrit Kroon.

SOLLICITEREN?
Herken je jezelf goed in dit profiel? Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten.
Schrijf een motivatie en stuur deze samen met je CV naar:
Verkerk Bilthoven T.a.v. Gerrit Kroon [email protected]

 

 

 

pandbilthoven1