onderhoud2


Verkerk Volvo Bilthoven zoekt een

1E OF 2E MONTEUR/AUTOTECHNICUS

Goede mensen beschikken over het juiste gereedschap. Ze beheersen de techniek van het omgaan met klanten. Ze zijn bevlogen en weten van de hoed en de rand. Het is belangrijk om te leven in het nu, ook wat technische kennis betreft. Goede mensen vinden hun werk een uitdaging en verdienen er nog aan ook. Ze zorgen dat een product blijft doen waar het voor gemaakt is. Bij Volvo draait alles om mensen.


DIT BEN JIJ
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste of Tweede Autotechnicus of MTS-Autotechniek. En als je naast je bevlogenheid ook nog een bevoegdheid hebt als APK Keurmeester en/ of een F-gassen diploma hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Voor de 3e keer heeft Verkerk Bilthoven de Volvo Quality Award ontvangen. Een beloning van Volvo én klanten voor de uitstekende dienstverlening. In 2019 willen we deze award weer binnenslepen. Dus pas je in onderstaand profiel en wil je bij één van de beste Volvo Dealers van het land werken? Neem dan contact met ons op.

WIL JE MEER INFORMATIE?
Bel dan Verkerk Volvo in Bilthoven op 030-2282105 en vraag naar Gerrit Kroon.

SOLLICITEREN?
Herken je jezelf goed in dit profiel? Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten.
Schrijf een motivatie en stuur deze samen met je CV naar:
Verkerk Bilthoven T.a.v. Gerrit Kroon [email protected]

 

 

 

pandbilthoven1