199955_volvo_s90_china_version_exterior_driving

Verzekeren

 

Volvo Car Insurance is de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers. Hij geeft u de zekerheid dat uw Volvo puur Volvo blijft. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-specialist met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance.

De autoverzekeringen van Volvo Car Insurance zijn exclusief ontwikkeld voor Volvo en – belangrijker nog – voor Volvo-rijders. Van Volvo mag u meer verwachten, van Volvo Car Insurance eveneens. Zo zijn de Volvo Car Insurance verzekeringen en haar dienstverlening erop gericht u optimale zekerheid te bieden, vanuit de integriteit van het merk Volvo. Hierbij staat een uitgebreide dekking voor u en uw omgeving centraal en omringen wij u met een persoonlijke, flexibele service. En dat alles met de zeer gunstige tarieven van Volvo Car Insurance.

Volvo Car Insurance biedt u een grote mate van vrijheid bij het bepalen van de voor u geschikte dekkingsvorm. U kunt kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + Beperkt Casco én W.A. Volledig Casco. Bij elke dekking heeft u vervolgens de mogelijkheid om deze op uw wensen af te stemmen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we voor de W.A. + Volledig Casco (All Risks), drie pakketten samengesteld: Economy, Solid en de meest uitgebreide dekking TopCover.


U kunt dus zelf kiezen uit de vele mogelijkheden van Volvo Car Insurance en daarbij de vele voordelen, zoals:

- Tot wel 3 jaar een nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling

- Bonus tot wel 82,5%

- Flexibiliteit in uw eigen risico

- Mogelijkheid tot Bonusbescherming voor schade met een andere weggebruiker


Van uw Volvo Car Insurance verzekering merkt u niets. Totdat u er een beroep op doet. Dan merkt u de persoonlijke dienstverlening, daadkrachtig, no nonsens en integer. Uw tevredenheid met ons vertegenwoordigde merk staat voorop. We trachten het eventuele leed te verzachten en u met zo min mogelijk administratieve zaken te vermoeien. Wij zijn er immers voor u en zeker niet omgekeerd.

 

Bereken uw premie hier.

Wilt u meer weten over de Volvo Car Insurance? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens