vcc11769-1-e1531229676508-1920x535

Volvo Assistance

Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra’s: De Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en MyVolvo magazine. Het enige wat u hoeft te doen is te blijven doen wat u al deed. Comfortabele en veilige kilometers in uw Volvo rijden en minimaal 1x per jaar voor onderhoud Verkerk Volvo bezoeken.


Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en alle andere landen van Europa. In sommige delen van de voormalig Sovjet Unie is Volvo Assistance alleen rondom de grote steden beschikbaar. In Albanië is Volvo Assistance niet aanwezig.

Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt de Volvo Assistance kosteloos verlengt, ongeachte de leeftijd van uw auto, wanneer u uw Volvo minimaal 1 keer per jaar voor (fabrieks voorgeschreven) onderhoud brengt bij Verkerk Volvo.


PREMIUM PAKKET VOLVO ASSISTANCE

Volvo Assistance biedt u al een uitgebreide mobiliteitsgarantie, die u de zorgen uit handen neemt bij een pechgeval met uw Volvo. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op een vervangende auto voor maximaal 3 werkdagen, als uw auto niet dezelfde werkdag te repareren is. Toch kunnen 3 werkdagen te kort zijn. Stel, u staat net aan het begin van uw vakantie. In dat geval kunt u met het Premium Pakket Volvo Assistance maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto, waarmee u per dag 100 kilometer vrij mag rijden. Dit geldt niet alleen bij pech onderweg, maar ook bij diefstal van uw Volvo of bij een ongeval.


Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel à € 125 per persoon per dag. U kunt zich ook per trein, in de eerste klas, naar uw bestemming laten vervoeren. Duurt deze reis langer dan 6 uur, dan mag u een Businessclass Vliegticket nemen voor het hele gezin waarmee u onderweg bent in uw Volvo. Uw bagage is ook meeverzekerd voor een totaalbedrag van € 500 voor het voltallige reisgezelschap.


De enige voorwaarde voor het afsluiten van deze premium extra verzekering is dat u recht moet hebben op Volvo Assistance.


De prijs voor het Premium Pakket bedraagt tijdelijk €40,00 i.p.v. € 45,- voor 12 maanden.


VOLVO ASSISTANCE BEREIKEN

Volvo Assistance is in geval van pech 24 uur per dag voor u beschikbaar!


Bel gratis in Nederland: 0800 865 862 277

Bel vanuit het buitenland: +31 70 314 5176

 

BTW factuur: afsluiten Premium Assistance bij uw Volvo-dealer
Wanneer u BTW mag terugvorderen i.v.m. zakelijke kosten, dan kunt u contact opnemen met uw Volvo-dealer en kan uw Volvo-dealer Volvo Premium Assistance afsluiten.

Premium Assistance is erop gericht u in alle opzichten een voorkeursbehandeling te geven. U rijdt immers Volvo!
Indien u Premium Assistance nu bestelt, ontvangt u binnen 15 werkdagen per post uw nieuwe Volvo Premium Card.

De uitgebreide voorwaarden van Volvo (Premium) Assistance kunt u lezen in de brochure volvo_card_en_assistance 

Heb je een vraag over Volvo Assistance? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens