zweden_hutaanmeer_reizen_zuiderhuis

 

VOLVO CARD EN VOLVO ASSISTANCE

Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra’s: De Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en MYVolvo magazine. Het enige wat u hoeft te doen is te blijven doen wat u al deed. Comfortabele en veilige kilometers in uw Volvo rijden en minimaal 1x per jaar voor onderhoud uw Volvo-dealer bezoeken.

 

Volvo Card met Volvo Assistance

 

Ook voor Volvo’s met een buitenlands kenteken

Indien u een Volvo rijdt met een buitenlands kenteken, maar uw Volvo wel laat onderhouden bij een Volvo-dealer in Nederland, ontvangt u de Volvo Card ook gratis! Deze aanbieding is ingegaan op 27 februari 2011 en geldt indien u na deze datum het onderhoud aan uw Volvo bij de Volvo-dealer in Nederland laat uitvoeren.

 

Wat houdt Volvo Assistance precies in?

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen*. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance kosteloos verlengd, ongeacht de leeftijd van uw auto wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij de Volvo-dealer.

 

Snelle en professionele hulp in binnen- en buitenland

Pech of een ongeluk(je) zit in een klein hoekje en het is uiteraard vervelend als dit in het buitenland gebeurt. Met Volvo Assistance bent u verzekerd van snelle professionele service en/of vervangend vervoer.

 

Gratis verlenging

Wanneer u kiest voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Verkerk Volvo wordt Volvo Assistance en het behoud van uw Volvo Card kosteloos verlengd!