selekt

Volvo Selekt


De veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen. 

Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt onze belofte aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden, zodat het kopen van Volvo Selekt auto’s op nieuwe auto’s na altijd de beste optie zijn


Auto’s met Volvo Selekt:

- Zijn jonger dan 60 maanden

- Hebben minder dan 150.000 km gereden

- Hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis

- 12 maanden onbeperkte kilometergarantie

- Zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus

- Zijn gereed gemaakt a.d.h.v. een checklist van meer dan 100 punten


Inclusief:

- Laatste software-update*

- Volvo Assistance én de Volvo Card

- Omruilgarantie (max. 1.500 kilometer of 30 dagen)

volvoselekt_logo_2_lines

INSPECTIE EN VERKOOPKLAAR MAKEN

Elke Volvo Selekt occasion dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden alleen Originele Volvo-Onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft.


VOLVO SELEKT-GARANTIE

Met Volvo Selekt hebt u in héél Europa garantie op uw auto, zodat waar u ook bent u met een gerust hart kan vertrouwen op Volvo Selekt. Standaard heeft u 12 maanden Volvo Selekt-garantie, na deze 12 maanden heeft u de mogelijkheid de garantie uit te breiden met nog eens 12 maanden. Hierdoor geniet u nog een jaar extra van de zekerheid en de service van Volvo Selekt.


VOLVO ASSISTANCE

Bij het Volvo Selekt-aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep zult kunnen doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.


VOLLEDIGE TEVREDENHEID GEWAARBORGD

We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde. Waarom zou u risico lopen door elders een Volvo-occasion te kopen?


* Complete software-upgrade van motormanagement & aandrijflijn.

  

Heb je een vraag over Volvo Selekt? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens