polestar_kop2

Volvo Tuning Polestar

Uw Volvo is gemaakt voor veilig en puur rijplezier. En dat kunt u nu naar een nog hoger niveau tillen. Met meer trekkracht, meer souplesse en meer controle. Allemaal dankzij Polestar Engineered optimisation! Een software optimalisatie die wij binnen een uur voor u installeren.

Polestar Enigneered Optimisation geeft uw Volvo meer power als het erop aankomt: Na installatie van de Polestar software krijgt niet alleen de motor van uw Volvo extra vermogen, de hele aandrijflijn, zoals de automatische transmissie of AWD, wordt geoptimaliseerd. Dat betekent o.a. een flinke boost in het middengebied van het toerenbereik en een verbeterde schakelkarakteristiek. U merkt het meteen aan een scherpere en evenwichtiger rijervaring.

BEHOUD VAN ALLE PLUSPUNTEN

ACTIE! De originele garantie en onderhoudsintervallen die gelden voor uw Volvo, blijven ongewijzigd. Ook verandert er niets aan het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van uw Volvo. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u enthousiast zult zijn over Polestar Engineered Optimisation. Evenals al die andere Volvo-rijders die u al vóór gingen. Daarom installeren wij deze software optimalisatie nu met €200,00 korting.


Dat betekent:

Modellen in productie: € 795 i.p.v. € 995

Modellen uit productie: € 495 i.p.v. € 695

 

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2020. 

polestarhigh_us_42164_jpg_677x1000_q100volvo-buys-out-polestar-630x420

Wil u kijken of tuning van Polestar mogelijk is voor uw Volvo?

Klik hier voor het overzicht van Polestar Tuning.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

Contactgegevens