polestar_kop2

Volvo Tuning Polestar

Haal het maximale uit uw Volvo met Polestar motor optimalisatie. Nu op vrijwel elk model leverbaar.

 

€995,- INCL. INSTALLATIE EN BTW

 

MAXIMAAL RIJPLEZIER

Meer koppel, meer power en meer rijplezier. Dat is Polestar. Omdat de motor optimalisatie vooral effect heeft in het brede middengebied van het toerenbereik, gaan inhalen en invoegen veel sneller, dus veiliger. Maakt u zich geen zorgen over uw officiële fabrieksgarantie. Uw garantie blijft gewoon behouden als Polestar door Verkerk Volvo in uw Volvo wordt gemonteerd. Dit kan niet alleen in nieuwe modellen, maar ook in heel veel bestaande Volvo’s.

UITGEKIENDE PRECISIE
Met de Polestar software tuning wordt de motor van uw Volvo op vijf belangrijke aspecten geoptimaliseerd. Wat leidt tot een betere, meer gebalanceerde en dynamischer rijervaring. Zo reageren bijvoorbeeld de versnellingsbak en het gaspedaal nog scherper op uw voet- of handbeweging. Dit merkt u niet alleen op het circuit, maar helpt u juist in uiteenlopende situaties op de openbare weg.

OPTIMALE PERFORMANCE
Alle optimalisaties aan de Volvo motoren zijn ontwikkeld om de performance in het middengebied van het toerenbereik te vergroten. Dit geeft u als berijder het maximale effect en dus ook meer controle over uw Volvo, bijvoorbeeld tijdens het inhalen van een andere auto of het invoegen op de snelweg. Op deze manier draagt onze ervaring in de motorsport bij aan de veiligheid op de weg.

polestarhigh_us_42164_jpg_677x1000_q100volvo-buys-out-polestar-630x420

Wil u kijken of tuning van Polestar mogelijk is voor uw Volvo?

Klik hier voor het overzicht van Polestar Tuning.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

Contactgegevens